Hotel TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh in Sharm El Sheikh, Egypte – TUI

1 045,00

TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh in Nabq Bay, Sharm El Sheikh, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh hotel.

Artikelnummer: 16691 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh is een erg populair hotel gelegen in Nabq Bay, Sharm El Sheikh, Egypte. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh: Algemene info

Dankzij de vele ontspanningsfaciliteiten en voorzieningen is dit de perfecte ‘all together’ club voor een vakantie als koppel of met de hele familie. De uitgebreide All Inclusive formule zorgt er bovendien voor dat je een ruime keuze hebt aan maaltijden. Deze club ligt direct aan het brede, lange zand- en kiezelstrand dat lichtjes naar beneden afloopt. Bij eb ligt het koraalrif vrij, bij vloed is het met ongeveer 50 cm water bedekt tot de rifrand. Vanaf deze rand gaat de zeebodem loodrecht naar beneden. Een 240 m lange steiger loopt in zee, je kan het water in via laddertjes. Waterschoenen zijn aan te raden.

TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh in Nabq Bay, Sharm El Sheikh, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh in Sharm El Sheikh, Egypte – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.