Hotel TUI SENSATORI Resort Negril in Montego Bay, Jamaica – TUI

2 366,00

TUI SENSATORI Resort Negril in Negril, Montego Bay, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI SENSATORI Resort Negril hotel.

Artikelnummer: 24881 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI SENSATORI Resort Negril is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Negril, Montego Bay, Jamaica. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI SENSATORI Resort Negril: Algemene info

De ligging van TUI SENSATORI Resort Negril is er eentje uit de duizend: ietwat verscholen op het wereldbekende Seven Miles Beach in Negril. De ‘Gourmet Inclusive’ is slechts een van de vele hoogtepunten van je vakantie in dit heerlijke paradijs. Zo zijn er maar liefst 9 restaurants en ‘Gourmet Corners’ en 9 bars, enige nadeel: dat wordt moeilijk kiezen. Voor een echte Jamaicaanse ervaring moet je beslist naar de Nesta Rasta Lounge (18+), waar je elke avond kan proeven van verschillende rumsoorten, een premium cocktailmenu en dat alles begeleid door sfeervolle livemuziek. Naast kamers in het ‘Premium’ gedeelte – waar je getrakteerd wordt op de ‘Premium Service’ met onder meer een butler aan het strand – hebben we nu ook kamers in het familiegedeelte. Naast het ‘Premium’ gedeelte biedt dit resort ook verschillende zones aan voor families en volwassenen.

TUI SENSATORI Resort Negril: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI SENSATORI Resort Negril boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel TUI SENSATORI Resort Negril in Negril, Montego Bay, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI SENSATORI Resort Negril in Montego Bay, Jamaica – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.