Hotel TUI SENSIMAR Atlantica Belvedere Resort & Spa in Kos, Griekenland – TUI

975,00

TUI SENSIMAR Atlantica Belvedere Resort & Spa in Kardamena, Kos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI SENSIMAR Atlantica Belvedere Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 13446 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI SENSIMAR Atlantica Belvedere Resort & Spa is een erg populair hotel gelegen in Kardamena, Kos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI SENSIMAR Atlantica Belvedere Resort & Spa: Algemene info

Het lijkt wel alsof de Griekse goden huisjes uitstrooiden op hun favoriete plekje, en daaruit TUI SENSIMAR Atlantica Belvedere Resort & Spa ontstond. De verschillende gebouwen van het voormalige Helona Resort liggen in een prachtige tuin, vlak aan het strand. Dankzij de natuurlijke materialen en de grote ramen vormt het een mooi geheel met de omgeving. De service is hier van topklasse, de kamers zijn stijlvol en ruim, en voor net dat tikkeltje meer kan je kiezen voor een zwembad voor je deur, dat je slechts deelt met enkele andere kamers.

TUI SENSIMAR Atlantica Belvedere Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI SENSIMAR Atlantica Belvedere Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel TUI SENSIMAR Atlantica Belvedere Resort & Spa in Kardamena, Kos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI SENSIMAR Atlantica Belvedere Resort & Spa in Kos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.