Hotel TUI SENSIMAR Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa in Corfu, Griekenland – TUI

1 142,00

TUI SENSIMAR Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa in Ermones, Corfu, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI SENSIMAR Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 10087 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI SENSIMAR Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa is een erg populair hotel gelegen in Ermones, Corfu, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI SENSIMAR Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa: Algemene info

Dit vijfsterrenhotel is gebouwd op een klif met een adembenemend uitzicht over de baai van Ermones, een rustig oord omringd door pijnbomen en cipressen. Het hotel bestaat uit verschillende gebouwen, het strand is te bereiken via een kabellift of met golfwagentjes. Het ontvangt gasten vanaf 16 jaar, waardoor je steeds van een rustige, romantische sfeer geniet. In het luxueuze spacentrum is het heerlijk ontspannen en boek je een luxekamer of -suite, dan heb je zelfs je eigen privézwembad. Zo’n 1 km verder vind je de Corfu Golf Club. Door de vele trappen en de helling is dit hotel minder geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn.

TUI SENSIMAR Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI SENSIMAR Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel TUI SENSIMAR Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa in Ermones, Corfu, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI SENSIMAR Atlantica Grand Mediterraneo Resort & Spa in Corfu, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.