Hotel TUI SENSIMAR Atlantica Kalliston Resort & Spa in Kreta-Chania, Griekenland – TUI

1 243,00

TUI SENSIMAR Atlantica Kalliston Resort & Spa in Glaros, Kreta-Chania, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI SENSIMAR Atlantica Kalliston Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 12282 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI SENSIMAR Atlantica Kalliston Resort & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Glaros, Kreta-Chania, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI SENSIMAR Atlantica Kalliston Resort & Spa: Algemene info

Door het Adults Only-concept is dit mooie TUI SENSIMAR hotel een aanrader voor koppels. Het heeft een prachtige ligging aan het zandstrand. Uniek in de regio! Je verblijft er in kamers met alle comfort, ruime badkamer en aangenaam interieur. De naam van dit hotel is dan ook toepasselijk: ‘Kalliston’ is het oud-Griekse woord voor ‘schoonste’. Het restaurant, afgewerkt met mooie en moderne details, biedt een panoramisch zicht op de baai van Aghios Apostolos. Zeer populair hotel dus vroeg boeken is hier aangewezen!

TUI SENSIMAR Atlantica Kalliston Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI SENSIMAR Atlantica Kalliston Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel TUI SENSIMAR Atlantica Kalliston Resort & Spa in Glaros, Kreta-Chania, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI SENSIMAR Atlantica Kalliston Resort & Spa in Kreta-Chania, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.