Hotel TUI SENSIMAR Oceanis Beach Resort & Spa (juniorsuites met privézwembad) in Kos, Griekenland – TUI

1 221,00

TUI SENSIMAR Oceanis Beach Resort & Spa (juniorsuites met privézwembad) in Psalidi, Kos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI SENSIMAR Oceanis Beach Resort & Spa (juniorsuites met privézwembad) hotel.

Artikelnummer: 13464 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI SENSIMAR Oceanis Beach Resort & Spa (juniorsuites met privézwembad) is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Psalidi, Kos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI SENSIMAR Oceanis Beach Resort & Spa (juniorsuites met privézwembad): Algemene info

TUI SENSIMAR Oceanis Beach Resort & Spa verwelkomt gasten vanaf 16 jaar, waardoor hier steeds een rustige, romantische sfeer heerst. In het spacentrum kan je genieten van een ontspannende behandeling of massage. Het hotel is erg geliefd bij het publiek omwille van de rustige ligging direct aan het zand- en kiezelstrand van Psalidi. Ook de service en de heerlijke maaltijden wisten al veel gasten te bekoren. In de buurt is er een gekende surfspot met eigen wind- en kitesurfcentrum. Bovendien zijn er regelmatige busverbindingen naar Kos-stad. Gezien de populariteit van dit hotel is vroeg boeken hier de boodschap!

TUI SENSIMAR Oceanis Beach Resort & Spa (juniorsuites met privézwembad): Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI SENSIMAR Oceanis Beach Resort & Spa (juniorsuites met privézwembad) boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel TUI SENSIMAR Oceanis Beach Resort & Spa (juniorsuites met privézwembad) in Psalidi, Kos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI SENSIMAR Oceanis Beach Resort & Spa (juniorsuites met privézwembad) in Kos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *