Hotel TUI wandelvakantie Corsica in Ajaccio, Frankrijk – TUI

1 639,00

TUI wandelvakantie Corsica in Corsica, Ajaccio, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI wandelvakantie Corsica hotel.

Artikelnummer: 17128 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI wandelvakantie Corsica is een erg populair hotel gelegen in Corsica, Ajaccio, Frankrijk. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit -sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI wandelvakantie Corsica: Algemene info

Corsica, de geboorteplaats van Napoleon, wordt gekenmerkt door een bergachtig landschap met diepe valleien, kortom de natuur op zijn mooist. Een wandelvakantie is dan ook de ideale manier om de pracht van dit eiland te ontdekken!Verblijf in hotel Marina Viva*** van 1/9 tot 4/9 en van 6/9 tot 8/9 en in hotel Bartaccia*** van 4/9 tot 6/9.Klik hier voor meer informatie over het wandelprogramma.

TUI wandelvakantie Corsica: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI wandelvakantie Corsica boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het -sterrenhotel TUI wandelvakantie Corsica in Corsica, Ajaccio, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI wandelvakantie Corsica in Ajaccio, Frankrijk – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.