Hotel Unahotels Hotel Capotaormina in Sicilië-Catania, Italië – TUI

1 284,00

Unahotels Hotel Capotaormina in Taormina Mare, Sicilië-Catania, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Unahotels Hotel Capotaormina hotel.

Artikelnummer: 18252 Categorieën: ,

Beschrijving

Unahotels Hotel Capotaormina is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Taormina Mare, Sicilië-Catania, Italië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Unahotels Hotel Capotaormina: Algemene info

Unahotels Hotel Capotaormina, het vroegere Atahotel Capotaormina, heeft een prachtige ligging op een smalle, rotsachtige landtong bij Taormina, aan het einde van de baai van Giardini Naxos en wordt omgeven door een kristalheldere zee. Aan de ene kant overkoepelt de Etna de baai, aan de andere kant kijkt het hotel uit over ‘Isola Bella’ met het vasteland op de achtergrond. Een uniek zicht dat o.a. werd gebruikt in enkele bekende films zoals ‘Le Grand Bleu’ van Luc Besson. Dit hotel garandeert je een uiterst aangename en rustgevende vakantie. Het unieke kader zal zeker tot je verbeelding spreken!

Unahotels Hotel Capotaormina: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Unahotels Hotel Capotaormina boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Unahotels Hotel Capotaormina in Taormina Mare, Sicilië-Catania, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Unahotels Hotel Capotaormina in Sicilië-Catania, Italië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.