Hotel Verde al Mare Boutique Hotel in Olympische Riviera, Griekenland – TUI

899,00

Verde al Mare Boutique Hotel in Kalogria, Olympische Riviera, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Verde al Mare Boutique Hotel hotel.

Artikelnummer: 10856 Categorieën: ,

Beschrijving

Verde al Mare Boutique Hotel is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Kalogria, Olympische Riviera, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Verde al Mare Boutique Hotel: Algemene info

Hotel Verde al Mare geniet van een heerlijk rustige ligging in het bos van Strofilia, en toch vlak bij het strand. Het is dan ook de perfecte omgeving om te wandelen, te fietsen en vogels te spotten. Maar natuurlijk ook om te relaxen aan het zwembad! Het vriendelijke personeel staat hier steeds met de glimlach voor je klaar en de kok tovert de lekkerste specialiteiten op je bord, bereid met lokale ingrediënten.

Verde al Mare Boutique Hotel: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Verde al Mare Boutique Hotel boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Verde al Mare Boutique Hotel in Kalogria, Olympische Riviera, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Verde al Mare Boutique Hotel in Olympische Riviera, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.