Hotel Viva Wyndham Dominicus Palace in Punta Cana, Dominicaanse Republiek – TUI

1 607,00

Viva Wyndham Dominicus Palace in Bayahibe, Punta Cana, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Viva Wyndham Dominicus Palace hotel.

Artikelnummer: 09410 Categorieën: ,

Beschrijving

Viva Wyndham Dominicus Palace is een erg populair hotel gelegen in Bayahibe, Punta Cana, Dominicaanse Republiek. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Viva Wyndham Dominicus Palace: Algemene info

Dit charmant koloniaal resort ligt vlak aan het brede strand en dicht bij Dominicus, een gezellig plaatsje met leuke winkeltjes en een goede portie couleur locale. De beroemde hartelijkheid van de Dominicanen is ook wat je ervaart in het hotel: de service is er niet alleen erg professioneel, hier wordt alles voor je gedaan met een glimlach. Sfeervol dineren kan je in het buffetrestaurant van Viva Wyndham Dominicus Palace, en als gast van dit hotel kan je bovendien gebruik maken van de faciliteiten van het ernaast gelegen zusterhotel Viva Wyndham Dominicus Beach.

Viva Wyndham Dominicus Palace: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Viva Wyndham Dominicus Palace boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Viva Wyndham Dominicus Palace in Bayahibe, Punta Cana, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Viva Wyndham Dominicus Palace in Punta Cana, Dominicaanse Republiek – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.