Hotel Vivosa Apulia Resort in Puglia, Italië – TUI

1 589,00

Vivosa Apulia Resort in Ugento, Puglia, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Vivosa Apulia Resort hotel.

Artikelnummer: 18859 Categorieën: ,

Beschrijving

Vivosa Apulia Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Ugento, Puglia, Italië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Vivosa Apulia Resort: Algemene info

De kamers, voorzien van alle comfort, zijn gelegen in tien gebouwen die opgetrokken werden in de unieke ’tufo’-steen van de regio. Het omliggende pijnboombos is heerlijk voor een wandelingetje, en een paadje leidt je er recht doorheen naar het witte zandstrand. Vivosa Apulia Resort, het voormalige Iberotel Apulia, ligt in een beschermd natuurgebied en deze omgeving is dan ook ideaal voor heel wat outdooractiviteiten: een avonturentocht in het bos, fitness in openlucht… Nog meer ontspanning staat je te wachten in het spacentrum. Stress maakt hier geen kans!

Vivosa Apulia Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Vivosa Apulia Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Vivosa Apulia Resort in Ugento, Puglia, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Vivosa Apulia Resort in Puglia, Italië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.