Hotel Voyage Bodrum in Bodrum, Turkije – TUI

856,00

Voyage Bodrum in Bodrum, Bodrum, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Voyage Bodrum hotel.

Artikelnummer: 14218 Categorieën: ,

Beschrijving

Voyage Bodrum is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Bodrum, Bodrum, Turkije. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Voyage Bodrum: Algemene info

Een paar dingen zullen je meteen opvallen. Allereerst misschien het verrukkelijke zicht op de baai. En daarna de rust, want kinderen jonger dan 16 jaar zijn hier niet toegelaten. Koppels kunnen hier ongegeneerd genieten van grasperkjes met hangmatten en van cocktails bij zonsondergang. Het hotel ligt vlak bij Bodrum. Met een taxibootje word je vanuit het hotel naar het centrum van Bodrum gebracht. Voyage Bodrum ligt op een helling, en is door de vele trappen minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Voyage Bodrum: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Voyage Bodrum boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Voyage Bodrum in Bodrum, Bodrum, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Voyage Bodrum in Bodrum, Turkije – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.