Hotel WK wielrennen 2018 – Hotel Seefelderhof in Innsbruck, Oostenrijk – TUI

9 999,00

WK wielrennen 2018 – Hotel Seefelderhof in Seefeld, Innsbruck, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het WK wielrennen 2018 – Hotel Seefelderhof hotel.

Artikelnummer: 37816 Categorieën: ,

Beschrijving

WK wielrennen 2018 – Hotel Seefelderhof is een erg populair hotel gelegen in Seefeld, Innsbruck, Oostenrijk. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

WK wielrennen 2018 – Hotel Seefelderhof: Algemene info

Hotel Seefelderhof is een gekend hotel in Seefeld. Gezelligheid wordt er hoog in het vaandel gedragen. Het openbaar vervoer zorgt voor een vlotte verbinding naar Innsbruck centrum. Op zondag 30 september wordt er een transfer naar het centrum georganiseerd (vertrek in de voormiddag, na de wedstrijd meteen naar de luchthaven van Innsbruck). Kortom, de ideale uitvalsbasis voor het WK wielrennen! Voor meer info, klik hier.

WK wielrennen 2018 – Hotel Seefelderhof: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom WK wielrennen 2018 – Hotel Seefelderhof boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel WK wielrennen 2018 – Hotel Seefelderhof in Seefeld, Innsbruck, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel WK wielrennen 2018 – Hotel Seefelderhof in Innsbruck, Oostenrijk – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.