Hotel Xperience Kiroseiz Resort in Sharm El Sheikh, Egypte – TUI

904,00

Xperience Kiroseiz Resort in Naama Bay, Sharm El Sheikh, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Xperience Kiroseiz Resort hotel.

Artikelnummer: 16633 Categorieën: ,

Beschrijving

Xperience Kiroseiz Resort is een erg populair hotel gelegen in Naama Bay, Sharm El Sheikh, Egypte. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Xperience Kiroseiz Resort: Algemene info

Dit eenvoudige maar leuke resort is de uitgelezen plek voor families op zoek naar zon en waterpret. Het aquapark biedt vertier voor jong en oud, en ook aan het privéstrand is het heerlijk relaxen. Het personeel ontvangt je in alle gastvrijheid. Het hotel bestaat uit twee gedeeltes. Verblijf je in het gedeelte Xperience Kiroseiz Premier, dan heb je toegang tot alle faciliteiten van Xperience Kiroseiz Resort. Bij verblijf in Xperience Kiroseiz Resort kan je geen gebruik maken van de faciliteiten van het Premier-gedeelte.

Xperience Kiroseiz Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Xperience Kiroseiz Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Xperience Kiroseiz Resort in Naama Bay, Sharm El Sheikh, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Xperience Kiroseiz Resort in Sharm El Sheikh, Egypte – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *