Hotel Zafiro Mallorca in Mallorca, Spanje – TUI

927,00

Zafiro Mallorca in Ca’n Picafort, Mallorca, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Zafiro Mallorca hotel.

Artikelnummer: 01946 Categorieën: ,

Beschrijving

Zafiro Mallorca is een erg populair hotel gelegen in Ca’n Picafort, Mallorca, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Zafiro Mallorca: Algemene info

Zafiro Mallorca biedt je topanimatie in een elegant kader. De mooie zwembaden, de heerlijke loungebedden, de uitgebreide buffetten,… Alles smaakt naar meer. En wanneer je kinderen niet weg te slaan zijn uit de miniclub, dan weet je dat dit hotel zijn beloftes waarmaakt. Dit is entertainment van de bovenste plank!

Zafiro Mallorca: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Zafiro Mallorca boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Zafiro Mallorca in Ca’n Picafort, Mallorca, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Zafiro Mallorca in Mallorca, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.