Hotel Zafiro Palace Palmanova (halfpension of All Inclusive) in Mallorca, Spanje – TUI

1 336,00

Zafiro Palace Palmanova (halfpension of All Inclusive) in Palmanova, Mallorca, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Zafiro Palace Palmanova (halfpension of All Inclusive) hotel.

Artikelnummer: 02141 Categorieën: ,

Beschrijving

Zafiro Palace Palmanova (halfpension of All Inclusive) is een erg populair hotel gelegen in Palmanova, Mallorca, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Zafiro Palace Palmanova (halfpension of All Inclusive): Algemene info

Dit nieuwe hotel is ideaal voor een luxevakantie voor families met kinderen. De talrijke faciliteiten zorgen ervoor dat geen enkel gezinslid zich een seconde hoeft te vervelen. Kinderen amuseren zich in het kinderbad met piratenboot, in de miniclub of op het springkasteel terwijl je naar hartenlust kan sporten of uitrusten op de Balinese bedden, zalig… Voor wie het liever wat rustiger aan doet is er natuurlijk ook het spacentrum. Er zijn verschillende restaurants, allemaal serveren ze heerlijke gerechten om duimen en vingers bij af te likken. Hier verblijf je in halfpension of All Inclusive mits toeslag.

Zafiro Palace Palmanova (halfpension of All Inclusive): Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Zafiro Palace Palmanova (halfpension of All Inclusive) boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Zafiro Palace Palmanova (halfpension of All Inclusive) in Palmanova, Mallorca, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Zafiro Palace Palmanova (halfpension of All Inclusive) in Mallorca, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.