Hotel Concorde El Salam in Sharm El Sheikh, Egypte – TUI

1 051,00

Concorde El Salam in Sharm El Sheikh, Sharm El Sheikh, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Concorde El Salam hotel.

Artikelnummer: 16653 Categorieën: ,

Beschrijving

Concorde El Salam is een erg populair hotel gelegen in Sharm El Sheikh, Sharm El Sheikh, Egypte. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Concorde El Salam: Algemene info

Sportievelingen opgelet! In Concorde El Salam staan er heel wat activiteiten voor je klaar. Er worden ook lessen aangeboden, zodat je tijdens je vakantie kan leren paardrijden of je tenniskwaliteiten aanscherpen. Waterliefhebbers kunnen duiken en snorkelen, of in volle vaart het zwembad in roetsjen. Dit grote resort bestaat uit 2 delen: het ‘Front Hotel’, gelegen aan zee, en het ‘Sport Hotel’ op 500 m van zee. Een gratis shuttlebus verbindt de beide delen met elkaar. Wij bieden enkel kamers aan in het Front-gedeelte van het resort.

Concorde El Salam: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Concorde El Salam boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Concorde El Salam in Sharm El Sheikh, Sharm El Sheikh, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Concorde El Salam in Sharm El Sheikh, Egypte – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.