Hotel Maya Sanur Resort & Spa in Bali, Indonesië – TUI

1 494,00

Maya Sanur Resort & Spa in Sanur, Bali, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Maya Sanur Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 41323 Categorieën: ,

Beschrijving

Maya Sanur Resort & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Sanur, Bali, Indonesië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Maya Sanur Resort & Spa: Algemene info

In het elegante Maya Sanur Resort & Spa beleef je een vakantie in harmonie met de natuur. Zo wandel je meteen het rustige strand op, of geniet je van een picknick in de daktuin van het hotel. De kamers zijn stijlvol en gezellig en kies je voor een swim-upkamer, dan kan je zo het lagunezwembad in. Of het nu komt door die heerlijke Balinese massage, die traditionele kookworkshop of de glimlach van het hartelijke personeel, Maya Sanur Resort & Spa zal nog lang blijven nazinderen.

Maya Sanur Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Maya Sanur Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Maya Sanur Resort & Spa in Sanur, Bali, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Maya Sanur Resort & Spa in Bali, Indonesië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.