Hotel Nusa Dua Beach Resort in Bali, Indonesië – TUI

1 442,00

Nusa Dua Beach Resort in Nusa Dua, Bali, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Nusa Dua Beach Resort hotel.

Artikelnummer: 41326 Categorieën: ,

Beschrijving

Nusa Dua Beach Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Nusa Dua, Bali, Indonesië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Nusa Dua Beach Resort: Algemene info

In Nusa Dua Beach Resort ben je even weg van de wereld! In dit vijfsterrenresort geniet je van de rust en de Balinese cultuur, met als kers op de taart het prachtige privéstrand. Wil je nog een tikkeltje meer luxe? Kies dan voor een Palace Club-kamer en krijg er nog heel wat extra’s bovenop.

Nusa Dua Beach Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Nusa Dua Beach Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Nusa Dua Beach Resort in Nusa Dua, Bali, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Nusa Dua Beach Resort in Bali, Indonesië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *