Hotel The Ravenala Attitude in Mauritius, Mauritius – TUI

1 522,00

The Ravenala Attitude in Baie aux Tortues, Mauritius, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het The Ravenala Attitude hotel.

Artikelnummer: 28678 Categorieën: ,

Beschrijving

The Ravenala Attitude is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Baie aux Tortues, Mauritius, Mauritius. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

The Ravenala Attitude: Algemene info

The Ravenala Attitude is zo’n hotel dat harmonieus overvloeit in de omgeving. Dankzij de ‘Dine Around’ formule kan je dineren in zeven van de tien restaurants. Enkele restaurants zijn alleen toegankelijk voor volwassenen. De miniclub en tienerclub zijn dan weer the place to be voor iedereen van 3 tot 18 jaar. Hier vinden zowel koppels als families hun eigen plekje!

The Ravenala Attitude: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom The Ravenala Attitude boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel The Ravenala Attitude in Baie aux Tortues, Mauritius, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel The Ravenala Attitude in Mauritius, Mauritius – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.