Hotel TUI SENSIMAR Palazzo Del Mare in Kos, Griekenland – TUI

1 109,00

TUI SENSIMAR Palazzo Del Mare in Marmari, Kos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het TUI SENSIMAR Palazzo Del Mare hotel.

Artikelnummer: 13496 Categorieën: ,

Beschrijving

TUI SENSIMAR Palazzo Del Mare is een erg populair hotel gelegen in Marmari, Kos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

TUI SENSIMAR Palazzo Del Mare: Algemene info

Een elegant paleis, een oase van rust… TUI SENSIMAR Palazzo del Mare weet elke bezoeker in een mum van tijd te bekoren. Vooral de luxe waarmee het geheel is ingericht, de hartelijkheid waarmee je bediend wordt en de uitgebreide buffetten die op je wachten zijn zonder meer ‘high standard’. En hier kan je zelfs rechtstreeks vanuit je kamer een duik nemen in het zwembad! Van vakantiekriebels gesproken…

TUI SENSIMAR Palazzo Del Mare: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom TUI SENSIMAR Palazzo Del Mare boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel TUI SENSIMAR Palazzo Del Mare in Marmari, Kos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel TUI SENSIMAR Palazzo Del Mare in Kos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.