Hotel Caravia Beach in Kos, Griekenland – TUI

789,00

Caravia Beach in Marmari, Kos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Caravia Beach hotel.

Artikelnummer: 13437 Categorieën: ,

Beschrijving

Caravia Beach is een erg populair hotel gelegen in Marmari, Kos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Caravia Beach: Algemene info

Prachtig hotel met een unieke loungesfeer. Vooral de speciale architectuur, de minimalistische invloeden en de exclusieve materialen geven hotel Caravia Beach zijn eigentijdse karakter. Het ligt aan het kilometerslange zandstrand van Marmari en bestaat uit een hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen die verspreid liggen over een mooi aangelegde tuin met weelderige plantengroei. Dankzij de recente renovaties beleef je hier een vakantie in stijl!

Caravia Beach: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Caravia Beach boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Caravia Beach in Marmari, Kos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Caravia Beach in Kos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.